Ga naar de inhoud

Bestuursleden gezocht

Betreft: BESTUURSLEDEN GEZOCHT

Vanwege de toenemende werkzaamheden voor het bestuur van Excelsior Rozenburg zijn wij dringend op zoek naar extra ondersteuning in het bestuur.

Draagt u de vereniging een warm hart toe en wilt u graag meepraten met ons? Dan nodigen wij u van harte uit om een keer contact met ons op te nemen over de mogelijkheden.

  • Voor onze Financiën zoeken wij per direct een enthousiaste 2ePenningmeester die in het bijzonder ons debiteurenbeheer op zich kan nemen en nauw wil samenwerken met onze ledenadministratie en Hoofd Boekhouding. Heeft u affiniteit met budgetten en incasso en bent u bereid 1-2 uur per week aan deze taak te committeren, meld u dan aan!
  • Graag vullen wij ons team ook aan met algemene bestuursleden die verschillende taken op zich kunnen nemen, denk aan sponsoring, nieuwsbrieven maken en verzenden en activiteiten mede organiseren. Bijvoorbeeld projectcommissie activiteiten begeleiden (koningsdag, dansshows, turnwedstrijden, Sinterklaas) of vrijwilligers coördinator zijn.

 

Tot slot heeft u nog tips en opmerkingen voor ons? Geef deze graag door op het volgende e-mail adres:  secretariaatexcelsiorrzb@gmail.com

 

Met vriendelijke groeten,

 

Namens het Bestuur van Excelsior

Heidi Wehrmann Krieger-Schönauer
Voorzitter Excelsior Rozenburg