Ga naar de inhoud

22 Medailles voor selectie Excelsior

Zaterdag 9 december waren de toestel finales in de Turnhal in Hellevoetsluis.
De jongens en meisjes van de selectie die bij deze toestel finales meededen hadden bij de turncompetitie een hoog genoeg cijfer gehaald om mee te mogen doen aan deze finales. Per toestel kon je worden geselecteerd en sommige jongens en meisjes hadden dan ook op 1 of meer toestellen een kans om toestel kampioen te worden.
Bij de jongens die 6 toestellen doen bij hun wedstrijd, was het Owen die brons won en Tim won zelfs 2x goud 2x zilver en 1x brons!
18 Meisjes deden mee met 1 of meer finales en dat resulteerde dat er 16 medailles gewonnen werden. In de eerste ronde waren de Instap en pupil meisjes aan de beurt en daar won Emma Goud, Lieke 2x zilver, Isa 1x zilver, Robin goud en zilver, Jaleesha 2x goud, Kyara zilver en goud.
Dat was al een geweldig begin en in de tweede ronde bij de Jeugd meisjes wonen Isis en Noa beiden 2x goud. In de laatste ronde moesten de meisjes met keuze oefenstof en daar om de dag goed af te sluiten hebben Nina en Sophie Moree beiden en gouden medaille gewonnen.
Enorm geslaagde dag en aan al de meisjes en jongens die hebben meegedaan maar niets hebben gewonnen, super dat jullie meededen.

Fijne feestdagen!

Naar de foto’s