Ga naar de inhoud

Nieuwsbrief juli 2022

Geachte ouders, verzorgers, leden,

Allereerst willen wij iedereen een hele fijne en gezellige vakantie wensen na al het harde werken zowel of school, werk, thuis, tijdens stages of de trainingen. We hopen dat iedereen lekker tot rust kan komen en zich positief kan opladen voor het nieuwe sportseizoen.

Er is veel gebeurd dit jaar en we hebben een paar grote hobbels moeten nemen en ook een aantal conclusies kunnen trekken. Dit geeft ons inzicht in de toekomst van de vereniging en zorgt ervoor dat we nu nog beter weten welke flexibilisering er nodig is om de zaken toch geregeld te krijgen en wat ervoor nodig is. Tijdens de jaarvergadering zijn er nieuwe bestuursleden gekozen en is het bestuur behoorlijk uitgebreid ook met jonge bestuursleden, en daar zijn we trots op. Met dit team hopen we te gaan bouwen aan een nog gezondere en veilige vereniging voor iedereen om met plezier te kunnen sporten.

Het bestuur ziet er nu als volgt uit:

Voorzitter:Heidi Wehrmann Krieger-Schönauer
Secretariaat:Myrthe Sturkenboom
Penningmeester:Vacant (zie ook de vacature op de website)
Algemeen lid:Petra v/d Boogaard
Algemeen lid:Esther v/d Linden-Seip
Algemeen lid:Nikki Drinnhausen
Algemeen lid:Jordy Noordam
Algemeen lid:Karin Sturkenboom

Helma van Pelt is na heel veel jaren gestopt als bestuurslid, en wij hebben haar tijdens de jaarvergadering in het zonnetje gezet, wij zijn heel dankbaar voor alles wat zij voor de vereniging heeft gedaan en nog steeds doet, want zij blijft gewoon aan als leiding van de dans. Daar zijn wij heel erg blij mee.

Laatste Les Ouder & kind gym

Afgelopen woensdag 6 juli heeft de vereniging met pijn in het hart, maar met begrip voor de situatie afscheid genomen van juf Sonja. Zij is een hele waardevolle kracht voor ons geweest die we erg zullen gaan missen. Maar in een dorp is men nooit ver weg, dus we zullen haar vast nog wel  tegenkomen en kunnen terug kijken op een mooie tijd. Helaas kunnen wij deze vacature niet opvullen. Ook op de eilanden en in Rotterdam is een schrijnend tekort aan gediplomeerde krachten om als trainer aan de slag te kunnen gaan. We hopen in de toekomst weer iemand aan te kunnen trekken zodat we voor de allerjongste kinderen toch weer een aanbod op het gebied van sport en spel te kunnen doen. Juf Sonja heeft ook afscheid genomen van de jongens die in de middag trainen, maar die gaan verder met trainer/coach Jordy Noordam.

Dansdemo Lovely May  – 15 mei jl.

Na maanden wachten na het uitstel van de dansdemo CozyNovember door corona konden alle dansgroepen nu toch eindelijk aan het publiek tonen waar zo lang op geoefend was. Het was een hele mooie show met 15 optredens die in de ochtend en in de middag werden uitgevoerd.

Er was een brede belangstelling voor, dus wij waren heel blij met de opkomst.

Alle deelnemers hebben genoten en het publiek nog meer.

De dansers gaan nu in voorbereiding op de grote jubileumshow van april 2023.

Dit evenement was mede mogelijk gemaakt door Cultuur Concreet

Springwedstrijd 18 juni jl.

We hebben voor het eerst sinds lange tijd weer een wedstrijd kunnen organiseren, een groep springwedstrijd, dus niet individueel strijden maar als team. Het was een mooie dag, zowel binnen als buiten, en de sfeer was heel goed. Iedereen heeft heel goed zijn best gedaan, en mooie prestaties laten zien. Wij danken nogmaals alle vrijwilligers en bestuursleden die deze dag mogelijk hebben gemaakt!

Allemaal een hele fijne vakantie, en tot week 34 (22 – 26 augustus) voor de 1e lessen weer!

Heeft u nog vragen aan de leiding of het bestuur, laat het ons dan weten via het secretariaat mailadres of voor en na de lessen.

Klik hier voor de printversie van deze nieuwsbrief.