Ga naar de inhoud

Tim en Noa Eilanden kampioen!

Zaterdag 18 november was voor de turnsters en turners van de 4de divisie en een aantal van de 5de divisie de tweede en tevens laatste wedstrijd om te strijden voor eilanden kampioen maar ook waren er nog medailles te winnen voor degene die het beste had gepresteerd in deze tweede wedstrijd.

Voor sommige was het een mindere wedstrijd dan de eerste maar andere hadden dat weer niet en dat resulteerde dat Esmee Ruiz bij Jeugd 1 D2 haar eerste gouden medaille won en Noa van Gils niet op het podium stond in het zelfde niveau maar de eerste wedstrijd zo goed had gescoord dat de twee wedstrijden bij elkaar genoeg was om als eilanden kampioen een mooie beker in ontvangst te nemen. Bij de jeugd 1 D1 was het Isis van Arkelen die  de zilveren medaille won nadat zij een paar mooie oefeningen had laten zien.  Bij de senior dames was het Nina Evenhuis die met haar oefeningen weer de zilveren medailles won. Een mooie prestatie!

Ook bij de jongens was het Tim Hazelhoff die voor de tweede keer goud won en ook de titel eilanden kampioen en een beker kreeg.  Alle deelnemers super gedaan en het word de komende weken nog spannend want op 9 december zijn de toestel finales en dan kan je per toestel uitgenodigd worden om proberen toestel kampioen te worden!!

Bekijk de foto’s

Naar de uitslagen