Ga naar de inhoud

Wedstrijd overzicht Excelsior

De selectie meisjes van Excelsior zijn de afgelopen tijd druk geweest met district wedstrijden en met de Turn2win wedstrijden. In verschillende niveaus worden wedstrijden georganiseerd en ook op verschillende locaties zoals, Hellevoetsluis, Voorburg, Amsterdam en de laatste was in Sommelsdijk.

Bij de district wedstrijden waar de meisjes zich kunnen kwalificeren voor finale wedstrijd, waren het Isa van Veelen en Isis van Arkelen die op 11 en 12 mei naar Amsterdam gaan om de finale te turnen. 

Er zijn meisjes die niet met de district wedstrijd mee deden maar daarvoor waren ze wel ingeschreven voor de Turn2win wedstrijd in Sommelsdijk. Op 30 maart was de eerste en daar was het de beurt aan de Instap, Pupilen 1 en 2. Iedere deelnemer kreeg van de organisatie een herinnering medaille maar de meisjes gingen voor het ere metaal, en dat lukte ook voor een aantal. Jaidy Schellenboom won brons en Tessa Janssen won zilver in hun categorie pupil 1 D2 en Luna Hoornweg die een niveau hoger turnde om te kijken of ze daar klaar voor was behaalde de 1steplaats bij de instap D1 en kreeg goud omgehangen. 

Afgelopen zaterdag 13 april waren er nog een aantal meisjes die een extra wedstrijd deden en de resultaten mogen er zijn, Isa van Veelen brons en Robin Pennings zilver in de categorie pupil 2 en Isis van Arkelen won goud bij de Jeugd 2 meisjes.We gaan ons opmaken voor de wedstrijd op 11 en 12 mei voor de 2 finalisten en voor de hele vereniging is onze club dag op 15 juni.  

Klik hier voor de foto’s van de Turn2win wedstrijd van 13 april